Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Малчуганите от Музикалното разказват за пролетта

Малчуганите от Музикалното разказват за пролетта

Концертът, посветен на пролетните празници и обичаи, е част от проект "Артистини", в който участват децата от Предучилищна група и тези от 1 до 4 клас.

Макар и колеблива, пролетта дойде. С нейната красота и събудени надежди е свързано поредното поредното издание на проект"Артистини" тази седмица в Националното училище за музикално и сценичноизкуство "Проф. Панчо Владигеров".

Народните обичаи са винаги пълни с поезия и красота. Предсвоята публика децата ще разкажат за най-светлите,най-пъстрите, най-жизнерадостните празници в народния календар – Благовец,Лазаровден, Цветница, Великден и Гергьовден.

Пролетните празници са свързани с идеята за възраждащата силана природата. Ритуалите, достигнали до нас, децата ще пресъздадат на сценатачрез музиката, танца и словото.В проявата талант щедемонстрират децата от класовете попиано, китара, виола, цигулка, обой, флейта, ударни инструменти и балет.

Концертът, посветен на пролетните празници и обичаи, е  част от проект"Артистини",  в който участват децата отПредучилищна група и тези от 1 до 4 клас. Този четвъртък – 27 април, начало18 часа, Концертна зала на Музикалното училище, вход свободен.   

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега