Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Малки пространства, големи възможности: Как да обзаведете малък апартамент

Малки пространства, големи възможности: Как да обзаведете малък апартамент

Ясно е, че ограничените пространства имат своите специфики, но с правилното обзавеждане, всяка стая може да изглежда просторна, уютна и функционална.

Всеки, който е имал задачата да обзавежда малко жилище или апартамент, знае, че това не е лека работа. Но понякога ограниченията в размерите може да донесат вдъхновение за креативни и функционални решения, споделят от екипа на Mömax. Ясно е, че ограничените пространства имат своите специфики, но с правилното обзавеждане, всяка стая може да изглежда просторна, уютна и функционална.

Как да оптимизираме малките пространства с правилните мебели?

Оптимизирането изисква доза креативност и добро планиране. Един от ключовите моменти в този процес е изборът на мебели. Ето какви варианти дават специалистите от Mömax:

●функционални мебели – тук става въпрос за такива модели, които изпълняват две или повече функции. Пример за това са разтегателните дивани, които през деня са удобно място за сядане, а през нощта – уютно легло;
●мебели с вградено съхранение – това обикновено са дивани с място за съхранение под седалката или легла с чекмеджета, като те са чудесно решение за вашите нужди от допълнително пространство;
●вертикално използване – полици и рафтове, монтирани на стената, са идеално място за съхранение на вашите книги, декорации или други вещи, без да заемат място на пода;
●леки и прозрачни мебели – стъклените маси или прозрачните пластмасови столове правят помещението да изглежда по-голямо, тъй като те не ограничават светлината, поясняват от Mömax.

Каква роля играе осветлението?

То е допринася за създаване на уютна атмосфера в дома, особено когато мястото е ограничено. Ето какви идеи дават от Mömax:
●множество източници – може да комбинирате основното осветление със стенни аплици и настолни лампи. Така ще имате възможност да контролирате интензитета и посоката на светлината според конкретните нужди;
●огледала – те не само отразяват светлината, но и правят стаята да изглежда визуално по-голяма;
●точково осветление – използвайте го за да акцентирате на конкретни зони или обекти. По този начин може да подчертаете любима картина или друг декоративен елемент, съветват от Mömax;
●избор на цветове – светлите цветове отразяват светлината и правят помещението да изглежда по-голямо. Комбинирайте ги с правилното осветление за най-добър резултат.

Малките жилища и апартаменти предлагат уникална възможност за добавяне на креативност и иновации в областта на обзавеждането. С правилния избор на обзавеждане, ефективно съхранение и добре планирано осветление, дори и скромното пространство може да стане уютен дом, в който всеки детайл е на мястото си. От Mömax съветват да не позволявате размера на вашия апартамент да ограничава вашите идеи и визии.

*PR публикация
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега