Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Пет интериорни проекта, които отнемат само ден

Пет интериорни проекта, които отнемат само ден

Предлагаме Ви седем домашни проекта, които отнемат само ден и можете да изпълните през уикенда.

Покрай създалата се ситуация с Covid-19 и повечето свободно време, с което разполагат някои от нас, може би е време да се замислим за освежаването на интериора у дома. Това винаги носи приятни емоции и удовлетворение особено, ако сме вложили и по нещо от себе си. Предлагаме Ви седем домашни проекта, които отнемат само ден и можете да изпълните през уикенда.

Ако окото Ви е привикнало към интериора у дома, една от най-малките и достъпни промени, които можете да направите, е да промените външния вид на интериорните врати. Освежете боята, или напълно променете цвета, акцентирайки върху входа на всяко помещение. Спрете се на блед пастелен цвят или на агресивен нюанс, в зависимост от вкуса си. 


Можете да окачите и ръчно изрисувани табелки, релефни елементи, за да внесете усещане за лукс, или да подмените дръжките. Не забравяйте да защитите бравата, ако боядисвате, като я покриете с хартиено тиксо. Промяната ще отнеме малко време, но ще създаде голям ефект.


Едно от най-големите удоволствия след дълъг ден е да се отпусне човек на дивана, с близките или приятелите си. Можете да внесете много свежест с няколко малки възглавнички, които, макар и да са с декоративно приложение, често се оказват и много практични, внасят уют и комфорт у дома.


Ако вече имате възглавнички, можете просто да подмените калъфката, ако ли не - нужни са Ви стари парцали, вата, или дори стар юрган, от който да извадите пълнежа за произведението си. Спрете се на по-контрастни цветове и шарки, за да създадете акцент. Добавете декоративни елементи, надписи и рисунки, оставяйки личния си почерк.


Можете да купите специален плат, който да подхожда на основната цветова гама в помещението, или да “жертвате” стари дрехи и чаршафи за целта. Не е необходимо да спазвате една форма и размер - нека всяка възглавничка бъде различна, за повече настроение.


Променете излъчването на библиотеката. Като всяка мебел, етажерките доскучават и спираме да ги забелязваме след известно време. Но винаги можете да ги освежите с малко лак, боя, тапет или друга декорация, създавайки усещане за пълна промяна на помещението.Опитайте да промените цвета на библиотеката с по-смел нюанс от класическата “дървесина” или бяло/черно. Сменете дръжките, облепете дъното или рафтовете с опаковъчна хартия или тапет, или заложете на декорация с декупаж.


С тази техника можете да освежите не само библиотеката, но и всяка една мебел у дома - холната маса, раклата, бюрото, масата за хранене и т.н., както и декоративни елементи като вази, табелки, закачалки и др. Необходими са Ви лепило С200, хартия или салфетки и прозрачен лак, с който да покриете декорацията.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега