Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Милица Гладнишка и Еделина Кънева с джаз концерт в Летния театър

Милица Гладнишка и Еделина Кънева с джаз концерт в Летния театър

Тази вечер Летните музикални празници „Емил Чакъров” ще предложат на бургазлии и гостите на града истинско джаз преживяване. Точно в 20:30 часа, на сцената на Летния театър ще излязат певицата и актриса Милица Гладнишка и сопраното Еделина Кънева.

Тази вечер Летните музикални празници „Емил Чакъров” ще предложат  на бургазлии и гостите на града истинско джаз преживяване. Точно  в 20:30  часа, на сцената на Летния театър ще излязат певицата и актриса Милица Гладнишка и сопраното Еделина Кънева. Те ще зарадват почитателите си с песни на Бийтълс, сюити  от Гершуин и американски спиричуъли. 

Талантливите дами  ще си партнират с тромпетиста  Венцислав Благоев и композитора  Любомир Денев, който ще е на рояла. Участие в концерта ще вземат още оркестърът и хорът  на Държавна опера – Бургас. Цените на билетите са 8, 10 и 12 лева, а за учащи и пенсионери -  6 лева.

Това е втори концерт за Милица Гладнишка и Еделина Кънева в Бургас. При предишното си участие през февруари те изпълниха залата на Операта и обраха овациите на публиката. Освен с певческите си умения,  Милица Гладнишка е добре позната на зрителите с участието си във филма "Кецове", комедийния  сериал "Етажна собственост" , шоуто "Като две капки вода", а отскоро и като водеща на „Господари на ефира”. Нейните изпълнения  завладяват публиката и в известни джаз клубове в София.  Еделина Кънева също се радва на внимание от почитателите си в Бургас, които още пазят спомена за концерта й с Орлин Горанов. 

През август програмата на Летни  музикални празници „Емил Чакъров” продължава с редица силни заглавия, сред които: „Тоска”, „Любовен Еликсир”, „Отело”, „Трубадур” и „Пепеляшка”. Специални адмирации заслужава и последното представление от афиша за месец юли – операта „Турандот”.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега