Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Министър Лиляна Павлова: Цялата пътна мрежа е отворена за движение

Министър Лиляна Павлова: Цялата пътна мрежа е отворена за движение

След освобождаването на десетина автомобила от капана на преспите, в участъка Ямбол - Средец - Бургас, цялата пътна мрежа е отворена за движение, съобщи министър Павлова. Възстановихме движението по АМ „Тракия“ след като първо пуснахме движението от Карнобат в посока Бургас и в момента то се осъществява спокойно при зимни условия, въпреки снегонавяванията на определени места, заяви министър Павлова.

След освобождаването надесетина автомобила от капана на преспите, в участъка Ямбол - Средец  -Бургас, цялата пътна мрежа е отворена за движение, съобщи министър Павлова.Възстановихмедвижението по АМ „Тракия“ след като първо пуснахме движението от Карнобат впосока Бургас и в момента то се осъществява спокойно при зимни условия, въпрекиснегонавяванията на определени места,  заяви министър Павлова.

Пуснахме движението и вучастъка от Бургас до Карнобат, въпреки по сериозните навявания в този участъкна магистралата. Участъкът ще остане отворен през цялата нощ.Възстановено беше идвижението по първокласния път от Бургас до „Петолъчката“.  Ако не сепоявят критични метеорологични условия, той също ще остане отворен през цялатанощ. Това ще бъде постоянната алтернатива за движение на АМ „Тракия“, подчертаминистър Павлова.

Единствения проблеменучастък е обходния маршрут през Ямбол – Средец и Бургас, където четириавтомобила задминаха снегорина, влезнаха в преспите и блокираха цялотодвижение. В отсечката вече няма бедстващи пътници, съобщи още Лиляна Павлова.Отворени за движениевече са и Ришки и Айтоски проход,  запреминаване включително на тежкотоварните автомобили. Остава забрана задвижение на тировете в Бургаска област.

Министър Павлова пожела безаварийно пътуванена всички, но предупреди да се тръгва на път само ако се налага, защотометеорологичните условия остават тежки.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега