Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Младежки Глас получи национален лиценз за трети пореден път

Младежки Глас получи национален лиценз за трети пореден път

В момента се подготвя младежки фестивал по повод предстоящия Международен ден на младежта – 12-ти август в Бургас от 18:00 часа пред Експозиционен център Флора Бургас.

Национално Сдружение „Младежки Глас“ получи официално признание за своята дейност. Независимата неправителствена организация на младите хора в България изпълни критериите за национално-представителен статут за трети пореден път.

Активната работа на хилядите доброволци и членове на неправителствена организация на младите хора беше удостоена с признанието на Министерство на младежта и спорта на Република България. Неправителствената структура получава лиценз за трети пореден път, като до средата на 2020 г. „Младежки Глас“ също разполага със същите статути на национална организация, които са издадени през 2014 г. и 2017 г., но съгласно Закона за младежта предстои ново кандидатстване на всички големи структури. Заповедта за вписване на „Младежки Глас“ като национално-представителна организация е огромно признание, което до момента през годините са получавали само три български организации, които са изпълнили критериите по закон за мащабност на своята дейност в страната.

„Признанието за националния обхват на организацията ни е поредното доказателство за старанието на хилядите ни членове в България за развитието на младите хора. Благодаря на тях и на моя екип, който винаги е отдаден на каузата и работи безрезервно за нея. Младежки Глас е доказателство, че те могат да бъдат силно организирани и отдадени на мисията за обществото и развитието на родината ни. Благодарим на Министерството на младежта и спорта за признанието, това е чест и отговорност. Младите не са само бъдещето на България, но и нейното настояще“ каза Тодор Йосифов, национален лидер на „Младежки Глас“.

Национално Сдружение „Младежки Глас“ е неправителствена организация, създадена през далечната вече 2007 г. в град Бургас. В началото стартира като малко НПО, обединяващо десетки младежи от региона, реализирайки граждански инициативи за подкрепа на развитието на новото поколение. В последствие се появяват заявки за членство към Младежки Глас от младежи във всички краища на България, вследствие на което организацията структурира свой областен клон в гр. София. Резултатите не закъсняват, дейността започва да се развива постепенно в Пловдив, Русе, Варна, Стара Загора и др.

Международното присъствие на организацията е много голямо, като те са част от редица световни младежки обединения и органи на развитие на младите, представлявайки България в качеството си на мащабна родна НПО структура. През 2017 година от направен едногодишен мониторинг  на Организацията на обединените нации и по препоръка на Комитета по неправителствените организации, Национално Сдружение „Младежки Глас“  получи официално специален консултативен статус към Икономическия и социален съвет на ООН.

В момента се подготвя младежки фестивал по повод предстоящия Международен ден на младежта – 12-ти август в Бургас от 18:00 часа пред Експозиционен център Флора Бургас.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Коментари

  • Елена Миланова
    12 авг 2020 19:26

    Айде пак тая няма ли някоя друга тая е дърта вече пък ми се прави на 18 годишна . Моля ви младежки глас не я показвайте повече плашите хората.

    1 : 0

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега