Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

МОСВ: България постига над 70% рециклиране на хартиени опаковки

МОСВ: България постига над 70% рециклиране на хартиени опаковки

България постига над 70% рециклиране на хартиени опаковки. Това е изключително добър резултат на европейско ниво, коментира зам.-министърът на околната среда и водите Красимир Живков, по време на откриването на симпозиум на тема "Целулоза хартия и опаковки".

България постига над 70% рециклиране на хартиени опаковки. Това е изключително добър резултат на европейско ниво, коментира зам.-министърът на околната среда и водите Красимир Живков, по време на откриването на симпозиум на тема "Целулоза хартия и опаковки".

Този пример, както и стремежът за по-ресурсно ефективни и екологични производства, потвърждават отново необходимостта и значението на събития като днешното, каза в заключение Красимир Живков.

"В духа на промените на европейското законодателство, свързани със стремежа за постигане на ресурсна ефективност и повишаване процента на рециклирането на хартия, такива събития се превръщат в жизнено важни, защото събират на едно място всички заинтересовани страни по веригата на производство. Екологичните въпроси се решават най-добре в сътрудничество с Министерството на околната среда и водите", каза зам.-министър Живков в приветствието си към гостите и участниците на симпозиума.

Събитието се организира от Браншовата камара на целулозно-хартиената промишленост и Катедра „Целулоза, хартия и полиграфия“ към ХТМУ-София. Форумът се провежда в рамките на Националната конференция по химия с организатор Съюзът на химиците в България.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега