Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Над 2 550 000 лева достигнаха даренията за благотворителната инициатива „Българската Коледа”

Над 2 550 000 лева достигнаха даренията за благотворителната инициатива „Българската Коледа”

От началото на кампанията, което беше обявено от президента Румен Радев в края на м.ноември в гр. Бургас, са изпратени 250 000 дарителски SMS на номер 1117 и гласови обаждания на 0900 1117.

Двадесет и първото издание на „Българската Коледа“ под патронажа на Президента на Република България продължава. Тази година кампанията е в подкрепа на детската хирургия.  Над 2 550 000 лева достигна набраната сума след края на благотворителния спектакъл, който се състоя вчера в Народния театър „Иван Вазов“, съобщават от пресцентъра на държавния глава. 

От началото на кампанията, което беше обявено от президента Румен Радев в края на м.ноември в гр. Бургас, са изпратени 250 000 дарителски SMS на номер 1117 и гласови обаждания на 0900 1117. Наличната сума в дарителската банкова сметка на инициативата е 2 270 000 лв., a 30 000 лв. са дарени чрез системата ePay.bg. 


Снимка: Пресцентър Президентство

На коледния благотворителен спектакъл „Българската Коледа“ присъстваха президентът Румен Радев и неговата съпруга Десислава Радева, представители на държавни институции, дипломати, дарители, посланици на кампанията, лекари и деца, подпомогнати от „Българската Коледа”. Изявени български музикални изпълнители подкрепиха с участието си в концерта благотворителната инициатива в помощ на децата в беда. В рамките на спектакъла бяха изпълнени обичани български песни под съпровода на Симфоничния оркестър на БНР с диригент Левон Манукян. На сцената на Народния театър „Иван Вазов“ излязоха още Илиан Божков, Миро, Кристина Дончева, Вокална група „Бон-Бон“, Люси Дяковска, Тома Здравков, Христина Нейкова, Руслан Мъйнов, Михаела Маринова, Сергей Вардеварян, „Юпитер 7“, Мария Стефанова, Георги Костадинов, Владо Димов, „ЛаТиДа“, квартет „Дестини“, Детският хор на БНР, Дони и Нети, Ненчо Балабанов и Християна Лоизу, Веселин Маринов, Никола Тодоров, Симеон Владов, Стефан Илчев, Ана Мария и Злати Петров. 


Снимка: Пресцентър Президентство

Водещи на тазгодишния коледен благотворителен спектакъл, който се реализира от екипа на „Дрийм Тийм Груп”, бяха журналистът Георги Любенов и актрисата Радина Боршош. 

За 21-ва поредна година хиляди добродетелни българи правят възможна каузата „Българската Коледа“, която утвърждава дарителските традиции в страната. Всяка година дарения получават над 550 деца и се осигурява високотехнологична медицинска апаратура за средно 25 лечебни заведения от цялата страна. Дарения за благородната кауза, както и заявления за подпомагане на деца, нуждаещи се от финансова подкрепа за лечение, се приемат целогодишно.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега