Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Над 300 грации спорят за отличия на турнир в Бургас

Над 300 грации спорят за отличия на турнир в Бургас

Официалното откриване на турнира е на 22 май, събота, от 14:00 часа.

Международният турнир по художествена гимнастика за приз „Жулиета Шишманова“ и купа „Приятели на Бургас“ се провеждат в морския град до неделя. Организатор е СКХГ „Черноморец“, с подкрепата на БФХГ и Община Бургас. Състезанието ще бъде в две части – на клубно ниво в спортна зала „Младост“ и международен онлайн турнир.

Над 300 грации ще спорят за отличията. Клубните отбори са: “Левски“,  “Левски Триадица“, „Тракия“ - Пловдив, ЦСКА, „Локомотив“ - София, „Грация“ - Варна, „Берое“ - Стара Загора, „Олимпия“ - Бургас, „Море“ - Несебър, „Чар“ - Варна, „Алегро“ - Търговище, „Диляна“ - Пазарджик, „Тунджа“ - Ямбол, „Импала“ - Стара Загора и домакините от „Черноморец“.  Атрактивната надпревара е за всички възрастови групи.

Официалното откриване на турнира е на 22 май, събота, от 14:00 часа. Съгласно новата заповед на здравните власти, в зала „Младост“ ще бъдат допускани зрители, но само до 50 процента от нейния капацитет и при спазване на всички останали изисквания, свързани с превенция на КОВИД-19.

В онлайн турнира участие ще вземат гимнастички - девойки и жени от Азербайджан, Намибия, Кипър, Канада, Великобритания, Норвегия, Португалия, Русия, Япония и България.Турнирът за приз „Жулиета Шишманова“ и купа „Приятели на Бургас“ можете да проследите на: youtube channel: Chernomoretz Bs.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега