Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Нападнаха служители на "Синя зона" в Слънчев бряг

Нападнаха служители на "Синя зона" в Слънчев бряг

Служители на реда в курортен комплекс Слънчев бряг станаха обект на груба агресия по време на изълнение на служебните си задължения. Двама инспектори към "Синя зона" бяха нападнати от собственик на неправомерно паркиран автомобил и негови колеги. От администрацията на "Слънчев бряг" АД осъдиха акта като недопустима проява на агресия.

Служители на реда в курортенкомплекс Слънчев бряг станаха обект на груба агресия по време на изълнение наслужебните си задължения. Двама инспектори към "Синя зона" бяха нападнати от собственик на неправомерно паркиран автомобил и негови колеги. От администрацията на "Слънчев бряг" АД осъдиха акта като недопустима проява на агресия.

Двамата инспектори по контрола на “Синя зона” констатирали неправомерно паркиран автомобил със сливенска регистрация около19.40 ч. в понеделник, в района на х-л “Колизеум”. Леката кола пречела на другите преминаващипревозни средства и предизвиквала затруднение в придвижването по алеята.

Санкцията билапоставяне на съоръжение тип “скоба”. Докато инспекторите я поставяли, място пристигналсобственикът и се нахвърлил с удари и ритници срещу служителите. Заплашил ги съссаморазправа, започнал да рита скобата и да блъска работниците от контролния блок. В свадата нарушителят намесил и работодателя на агресивния водач,както и охранителите от близкия хотел.Контрольорите се обърнали за съдействие към полицията

На място се отзовала велопатрулна двойка, но дори след намесата на униформените, собственикът продължил да буйства. Полицаите констатирали инцидента, но потърпевшите отказали да подадат официален сигнал и да предявят претенции за наранявания и други травми.

Инцидентът е описан подробно вофициално Становище до ръководството на държавната фирма от съответнияръководител на отдел за реда в курорта.В момента случаят се разследва отдознател на МВР, очаква се неговото становище.

„Ние няма да толерирамехулиганските прояви и агресията. Ако полицията излезе със становище, различноот това на нашите служители, те ще понесат съответните административнинаказания”, каза  Златко Димитров,изпълнителен директор на „Слънчев бряг” АД.

Ръководството на дружеството заяви готовност неотклонно да продължава да изпълнява основните си задължение постопанисване на инфраструктурата в най-големия ни летен курорт и по осигуряванена ред за движение и трянспорт в него. АД-то е стопанин наулиците и алеите в Слънчев бряг, негов е ангажимента по поддържането на реда исъздаването на комфортна и безопасна среда за почиващите и туристите, както иза всички работещи ба територията.

Проблемите с автомобилния трафики с поддържането в добро състояние на голямата по обем инфраструктура вкомплекса са основна грижа и отговорност. Мерките, които се предприемат,включително и въвеждането на т.нар. „Синя зона”, са изцяло в правомощията на дружеството, в качеството му на собственик на уличната инфраструктура.

Регламентирането натрафика и паркирането е извършено с решение на Съвета на директорите и еодобрено и от МВР, отдел КАТ чрез специално приложена транспортна схема.  За съжаление през всеки летенсезон определени среди изявяват своетонесъгласие и дори съпротива срещу нормите за ред и сигурност в курорта. „Слънчев бряг” АДкатегорично заявява, че всички действия, свързани с налагане на правила и ред вкурортния комплекс са в съответствие с действащото българско законодателство иизцяло в обществен интерес и одобрени от туристи и туроператори.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега