Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Независимият депутат Иво Атанасов: Не съм виждал г-н Трифонов

Независимият депутат Иво Атанасов: Не съм виждал г-н Трифонов

"Какво прави ИТН? Два пъти не състави правителство, сега участва в правителство и показа, че може да руши"

Напускам партията "Има такъв народ" поради несъгласие с водената политика във връзка със затъмнението при вземането на решения, неуважение от ръководството към депутатите, областните и общинските координатори, пренебрежителното отношение към членовете на партията. Аз не съм виждал г-н Трифонов. Това заяви в "Денят започва" с Георги Любенов отцепилият се от ПГ на "Има такъв народ" и вече независим депутат Иво Атанасов.

Националният съвет взима решение за участие в избори и коалиции. Тази партия функционираше като еднолично дружество с ограничена отговорност. Има собственик - Слави Трифонов и работници - Балабанов и Тошко Йорданов, допълни Атанасов. На въпроса защо не напусне парламента по примера на Елена Гунчева от "Възраждане", той обясни, че е бил помолен от областните координатори във Видин да не напуска парламента, за да защитава интересите на гражданите. Не съм напуснал ИТН, за да стана част от друг партиен проект или "Продължаваме промяната", категоричен е Атанасов.

Според Атанасов, трябва да се направи всичко възможно да има правителство и функциониращ парламент. Депутатите от ИТН в един момент трябва да решат кое е в полза на гражданите, категоричен е той. Не мога малко да разбера изказванията на Ива Митева. Какво прави ИТН? Два пъти не състави правителство, сега участва в правителство и показа, че може да руши. Ива Митева не е партиен член, така че може да изказва всякакви мнения. Тя е един наемник, днес е с ИТН, утре може да мине към друга партия, заяви Атанасов. Пожелавам на Ивето и всички от ИТН да вземат правилното решение - дали като група, дали като отделни депутати, без извиване на ръце, да забравят претенциите за постове и властови амбиции и да може да се работи в полза на гражданите.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега