Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Слави Трифонов: Убийството на Алексей Петров може да се окаже политическо

Слави Трифонов: Убийството на Алексей Петров може да се окаже политическо

"Стана тя, каквато стана. Публичната тайна стана обществено ясна. Алексей Петров е участвал в съставянето на това правителство. Ама като какъв?"Това пита във Фейсбук публикация лидерът на "Има такъв народ" Слави Трифонов

"Стана тя, каквато стана. Публичната тайна стана обществено ясна. Алексей Петров е участвал в съставянето на това правителство. Ама като какъв?"Това пита във Фейсбук публикация лидерът на "Има такъв народ" Слави Трифонов, след като тази сутрин Бойко Борисов призна, че Алексей Петров е посредничил при съставянето на редовния кабинет.Според Трифонов убийството на Алексей Петров може да се окаже политическо и призова прокуратурата и МВР веднага да започнат да разпитват всички участници в разговорите за съставянето на сегашното правителство.

Ето и целия текст от публикацията на Трифонов: 

На 16 август, денят, в който беше убит Алексей Петров зададох няколко въпроса, три от които бяха следните: “Бил ли е посредник Алексей Петров между ГЕРБ и ПП в разговорите за съставяне на редовно правителство? Имал ли е среща Кирил Петков с Алексей Петров и ако да - кога, къде и защо? И, имал ли е общ бизнес бащата на Кирил Петков с Алексей Петров?” Днес Бойко Борисов в кулоарите на Парламента отговори на част от тези въпроси, като заяви цитирам: “Алексей беше близък с бащата на Кирил Петков, с тях. И той като всички нас търсеше вариант да се направи нещо стабилно след петте поредни избори и поне за важната законодателна рамка. Аз винаги казвам истината. Срещи сме провеждали с него, той с тях.” 

Значи стана тя, каквато стана. Публичната тайна стана обществено ясна. Алексей Петров е участвал в съставянето на това правителство. Ама като какъв? А защо аз задавам въпроси? Българските журналисти журналисти ли са? Или мисирки? Не трябва ли сега те да разцепят от въпроси Кирил Петков, баща му, Бойко Борисов, Николай Денков и цялата им управляваща некоалиция? Какъв е Алексей Петров? Кога са се срещали? Къде? Как? Като какъв бащата на Кирил Петков води разговори с Алексей Петров за съставяне на правителство на България? Министър-председателят каза от трибуната на Парламента, че не знае за такива разговори. Ако не знае, той какъв е? Фигурант ли е? Някой бръсне ли го за слива или просто му казват какво да прави и кого да назначава? С

ега трябва да има аналитични предавания и журналисти, социолози, политолози, да анализират тази изключително скандална новина. Дали ще стане така? Не вярвам. Сред българската журналистика има двоен стандарт. Изпитал съм го лично на гърба си. Журналистите, политолозите и социолозите най-вероятно ще си траят. Защо? Не знам. Няма кой да ги пита. Те май трябва да се питат сами. Но по-важното е друго - убийството на Алексей Петров е много възможно да се окаже политическо и прокуратурата и МВР трябва веднага да започнат да разпитват всички участници в разговорите с Алексей Петров за съставянето на сегашното правителство. А иначе казано, това правителство е голям срам…ама много голям.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега