Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Гешев: Убийството на Алексей Петров ни връща към мутренските времена

Гешев: Убийството на Алексей Петров ни връща към мутренските времена

"Този отвратителен акт на насилие за пореден път показва безсилието на българските политици да се справят с беззаконието"

Отново сме свидетели на показно убийство на български граждани, което се случи посред бял ден в столицата на „европейска“ България. Този отвратителен акт на насилие за пореден път показва безсилието на българските политици да се справят с беззаконието и ширещата се престъпност в страната. Упорито през последните години съсипаха МВР, а сега и съдебната власт и в частност прокуратурата. Това написа бившият главен прокурор Иван Гешев във Facebook.

"Многократно заявявах, че се връщаме към мутренските времена. Още от първите си дни управлението на новосформиралата се НЕкоалиция ни поведе още по-уверено назад към 90-те години. Днес, както и тогава, българските граждани не могат да бъдат сигурни не само за бъдещето си, но дори и за живота си. До този престъпен акт се стигна съвсем закономерно, след като само преди три месеца, беше извършен опит за покушение срещу главния прокурор на Република България. Тогава водещите политици на сегашната „сглобка” реагираха с пренебрежение и насмешка. Никой не обърна внимание на разпадащата се държавност. Превърнаха ни в бананова държава от третия свят", заяви той.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега