Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Nokia пускат нов модел телефон с ОС Android

Nokia пускат нов модел телефон с ОС Android

Технологичната компания Нокиа възнамерява да пусне в продажба нов модел Nokia X, който работи на базата на най-популярната операционна система Android, създадена от разработчиците на Google, предава Ройтерс. Това ще се случи едва дни преди финализиране на сделката, с която Microsoft ще стане собственик на известната марка телефони.

Технологичната компания Нокиа възнамерява да пусне впродажба нов модел NokiaX, който работи на базата на най-популярната операционна система Android, създадена отразработчиците на Google,предава Ройтерс. Това щесе случи едва дни преди финализиране на сделката, с която Microsoft ще станесобственик на известната марка телефони.

С новия си модел, марката се надява да се „върне в играта“,след като загуби позициите си в полза на производителите на мобилни устройства,използващи платформата на Андроид. От компанията целят да запълнят иасортимента от модели в средния клас телефони.

Конфликтът обаче идва от факта, че предстои компанията дабъде придобита от един от най-големите съперници на Google – Microsoft. Отръководството на Нокиа планират да оставят най-обичаната от потребителитеоперационна система в ниския и среден клас, а при високия клас мобилниустройства да заложат на Windowsmobile.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега