Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Нощните заведения обмислят маски и по-тиха музика като мерки срещу Covid-19

Нощните заведения обмислят маски и по-тиха музика като мерки срещу Covid-19

Ричард Алибегов: Браншът няма да издържи повторно затваряне

"Обсъждаме в нощните клубове да се влиза и стига с маска до масите. Мислим и за намаляване на децибелите на музиката, за да не се налага хората да викат и да отделят повече слюнка. Готови сме на компромиси, за да няма пълно затваряне". Това коментира председателят на Асоциацията на заведенията в България - Ричард Алибегов  в ефира на NOVA тази сутрин, ден след среща със здравния министър, на която бяха договорени ограничения. Припомняме Ви, че съгласно постигнатия консенсус, от днес заведенията, баровете и дискотеките ще работят с намален наполовина капацитет.

"През последните седмици в социалното пространство постоянно се коментира, че заведенията трябва да се затворят, както е в съседните държави", коментира още Алибегов в телевизионния ефир. Според него обаче затварянето на дискотеки и клубове няма да доведе до някакъв здравен ефект.

"Въпреки, че баровете в Европа не работят, броят на заразените продължава да расте. Абсолютно нищо не се е променило", категоричен е Алибегов, който отново подчерта, че според него няма бранш, който да издържи на второ затваряне.

"Нямаме болни сред персонала. Мерките, които се взимат, очевидно са достатъчни. Най-важното е да предпазим хората", поясни Ричард Алибегов и допълни, че вече се усеща спад на клиентите.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега