Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Нов звучен провал за Ювентус в Европа

Нов звучен провал за Ювентус в Европа

Медиите в Италия са категорични, че позицията на треньора Андреа Пирло не е сигурна, след като тимът се представя разочароващо и в първенството.

Шампионът на Италия Ювентус е аут от Шампионската лига. В изключителен и след продължения „старата госпожа“ победи Порто с 3:2, но отпадна на полуфиналите в надпреварата заради по-малко голове на чужд терен. В редовното време гостите поведоха чрез Серджо Оливейра от дузпа в 19-ата минута, но Федерико Киеза обърна нещата в полза на италианците с два гола в 49-ата и 63-ата минута. 

Междувременно полтугалците останаха в намален състав след червен картон на Мехди Тареми в 54-ата минута. Въпреки това те докараха мача до продължения, а там успяха да вкарат втори гол чрез Серджо Оливейра в 115-ата минута. Юве бързо върна интригата в 117-ата минута чрез Адриен Рабио, който вкара трети гол за своя тим, но в крайна сметка този резултат не бе достатъчен за торинци, които отново отпадат твърде рано от турнира.

Медиите в Италия са категорични, че позицията на треньора Андреа Пирло не е сигурна, след като тимът се представя разочароващо и в първенството. 
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега