Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Нова спецоперация срещу тероризма в Брюксел, четирима полицаи бяха ранени

Нова спецоперация срещу тероризма в Брюксел, четирима полицаи бяха ранени

Нова спецоперация организираха въоръжените сили в Брюксел. Вече втори ден полицията е на крак и издирва заподозрени във връзки с Ислямска държава и атентатите в Париж от 13-и ноември. По непотвърдена информация, след издирваните не е 26-годишният белгиец Сала Абдеслам, когото полицията търси вече месеци наред във връзка с кръвопролитията във френската столица.

Нова спецоперация организираха въоръжените сили в Брюксел. Вече втори ден полицията е на крак и издирва заподозрени във връзки с Ислямска държава и атентатите в Париж от 13-и ноември. По непотвърдена информация, след издирваните не е 26-годишният белгиец Сала Абдеслам, когото полицията търси вече месеци наред във връзка с кръвопролитията във френската столица.

Операцията стартира вчера с обсада на апартамент, за който се смята, че е обитаван от бойци на ИДИЛ, пряко свързани с терористичната дейност на организацията в Западна Европа, съобщават световните агенции. Белгийската и френската полиция заедно щурмували жилището, като има потвърден един убит заподозрян.

Четирима са пострадалите полицаи, след като един или двама души открили огън срещу униформените. Трима от тях са от белгийските части. Има и една ранена френска полицайка. Пострадалите са претърпели леки наранявания. Травмите им са обработени в местна болница. Опасност за живота им няма.

Операцията продължава и в момента заради подозрението, че най-малко двама души са избягали от жилището и в момента се укриват. Самоличността на убития и бегълците не се уточнява, но властите твърдят, че не става дума за Абдеслам. Той не е бил и целта на операцията, предава СNN.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега