Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Нови сблъсъци на Евро 2016, арестуваха 36 души в Лил

Нови сблъсъци на Евро 2016, арестуваха 36 души в Лил

Европейското първенство по футбол отново бе разтърсено от сблъсъци между запалянковци. Арена на безредиците този път бе Лил. В сряда полицията задържа 36 души, предизвикали хаос по улиците на френското градче.

Европейското първенство по футбол отново бе разтърсено от сблъсъци между запалянковци. Арена на безредиците този път бе Лил. В сряда полицията задържа 36 души, предизвикали хаос по улиците на френското градче, предава "Reuters". 

Сблъсъците се случиха след като Русия загуби от Словакия, а Англия се приготвяше за мач с Уелс. Служителите на реда бяха на щрек заради потенциални сблъсъци между руските и британските агитки. Вечерта обаче безредиците се появиха между местното население, подкрепящо Франция в мача срещу Албания и чужденци, дошли в града за други срещи.

За щастие сериозни агресивни инциденти не са регистрирани. Едва 16 души са получили леки наранявания. Полицията веднага се намесила и разпръснала сълзотворен газ, за да укроти тълпите. По време на срещата със Словакия руски фенове гръмнаха ракета, но от УЕФА заявиха, че инцидентът няма да доведе до дисквалификация на руския отбор.

Междувременно, английската футболна лига също получи последно предупреждение, че при повторни нарушения от страна на агитката, националният тим може да бъде дисквалифициран.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега