Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Нутриционистът Елена Терзиева разкрива тайните на изкуството да готвиш семпло

Нутриционистът Елена Терзиева разкрива тайните на изкуството да готвиш семпло

Специалистът по правилно хранене ще гостува в Кулинарен клуб „Амко“.

Какво ще ядем довечера? Задавате ли си често този въпрос? А прибягвате ли до полуфабрикати и поръчка на храна по домовете заради убеждението, че приготвянето на вечеря за семейството ще отнеме твърде много време и енергия след и без това изтощителния работен ден? Ако сте отговорили с „Да“ на всички тези въпроси, със сигурност не сте сами.

В ХХІ век тенденцията е към все по-малко домашно приготвена храна. Демонстрират го смаляващите се кухни и кухненски боксове в модерното строителство, както и увеличаващото се количество полуготови ястия в търговската мрежа. Да приготвиш вкусна и здравословна вечеря обаче не е нито непосилно, нито дори трудоемко начинание. В това ще ни убеди топ нутриционистът Елена Терзиева тази събота.

Специалистът по правилно хранене ще гостува отново в Кулинарен клуб „Амко“, за да сподели своите тайни на изкуството да готвиш семпло. Кулинарното ателие ще се състои на 23 ноември, от 15:00 часа на ул. „Одрин“ №2 (срещу Елкабел). 

Терзиева и екипът на „Амко“ ще демонстрират пред участниците три лесни и вкусни рецепти, подходящи за предпразнично пречистване на организма, които носят уюта на домашно приготвената храна, макар да отнемат само няколко минути. Гостите на Кулинарния клуб ще имат възможността да зададат своите въпроси относно правилния хранителен режим и да почерпят от опита на Елена Терзиева.

На по чаша вино нутриционистът ще разкаже и повече за здравословната подготовка на тялото за зимата, как да оцелеем по празниците и декемврийските трапези, ще разкрие тайни за пречистване на организма и ще ни зареди със своята положителна енергия.

Записването се осъществява онлайн, като местата са ограничени. Повече можете да научите на страницата на Кулинарния клуб в социалната мрежа Facebook.


„Амко“ е първият по рода си Кулинарен клуб в Бургас, посветен на здравословната храна. Мисията на екипа е да помогне на жителите и гостите на града да преоткрият удоволствието от кулинарното изкуство и от домашно приготвените ястия. В клуба се организират както частни събития – детски рождени дни, момински партита и тиймбилдинги, така и еднодневни работилници и кулинарни курсове.

Елена Терзиева е Холистичен Нутриционист с дългогодишен опит в сферата на правилното хранене. За себе си споделя, че я вълнува не само здравето на физическо ниво, но и балансът между физиката, менталното, емоционалното и духовното. Като зает човек, дълги години прекарва в търсене на начини, как да сготви бързо, но здравословно за своето семейство.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега