Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Областният управител присъства на тържествата в ОУ "Климент Охридски"

Областният управител присъства на тържествата в ОУ "Климент Охридски"

Той се обърна към присъстващите учители, родители и ученици с пожелания за успешна учебна година, изпълнена с много постижения, завоювани победи и покорени върхове.

Областният управител Вълчо Чолаков присъства на тържествата по случай 15 септември в бургаското Основно училище "Климент Охридски". Тойсе обърна към присъстващите  учители, родители и ученици с пожелания за успешна учебна година, изпълнена с много постижения, завоювани победи и покорени върхове. Чолаков изрази своята увереност, че в бургаските училища освен усвоени знания, децата ще се научат да бъдат добри и достойни личности. 

"Вярвам, че ще вложите целия сиентусиазъм, креативност и постоянство, за да изградите един силен и сплотенекип. Екипът на ученици, учители и родители, който да работи заедно за постиганена най-важната цел – грамотни, образовани и интелигентнимлади хора. Защото няма по-силен човек от знаещия. Родители и учители сме хората, които трябва даим дадем примера. Ние сме тези, от които зависи тяхната толерантност,възпитание, спазване на нормите и правилата в обществото. Ние сме тези, откоито зависи тяхната увереност, решителност, самостоятелност. Вярвам, че заедно ще намерим най-добритеначини да подготвим адекватно децата си затова, което им предстои", се казва още в обръщението на областния управител.

Заместник-областните управители проф. Севдалина Турманова и Владимир Крумов присъстваха на откриването на учебната година съответно в СОУ " Св.Св.Кирил и Методий" гр. Бургас и СОУ  "Св. Св. Кирил и Методий" гр. Карнобат.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега