Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Димитър Николов: Нека новата учебна година е добра и успешна

Димитър Николов: Нека новата учебна година е добра и успешна

Кметът Димитър Николов отправя поздрав към всички бургаски учители, ученици и родители по повод новата учебна година

Кметът Димитър Николов отправя поздрав към всички бургаски учители, ученици и родители по повод новата учебна година.

„Уважаеми учители, ученици и родители,

С най-топли чувства се обръщам днес към Вас, за да ви поздравя по повод първия учебен ден. 15 септември винаги е изпълнен с много трепети и вълнение. Ден, в който училищният звънец Ви събира отново в класните стаи, за да се потопите в света на познанието и науката.В паметта на българския народ училището винаги е било своеобразен храм, защото в него децата са възпитавани в ценностите на вярата ни и в любов към езика. Затова нека и ние на свой ред да пазим традициите и да работим за постигането на по-високи цели в образованието.

Уважаеми учители, от днес Вие отново се впускате в своята мисия да бъдете водачи на нашите деца в света на знанието. Нека този път бъде лек и да ви отведе към нови успехи и удовлетворение от работата. Категорично искам да заявя, че Бургас има прекрасни, талантливи и ерудирани учители. Ние имаме нужда от Вас, защото с труда си градите доброто бъдеще на нашия град. Бъдете амбициозни и посрещайте предизвикателствата с вяра в успеха.

Скъпи ученици, предстои ви една изпълнена с предизвикателства учебна година. Нека тя Ви донесе много радост, успехи и нови приятелства. Отнасяйте се с уважение към своите преподаватели и не забравяйте, че всеки усвоен труден урок е крачка към сбъдването на вашите мечти. На тези от вас, които за първи път прекрачват училищния праг, ще пожелая да са здрави и амбициозни. Мили първокласници, на Вас Ви предстоят много вълнуващи мигове. Книжките ще ви разкрият много интересни неща за природата и света. Ще намерите много нови приятели.

Мили децата, които тръгвате на градина, предстои Ви една изпълнена с игри, забавления и образователни занимания учебна година. Бъдете преди всичко здрави и преоткривайте нови знания за света. В детската градина ще създадете нови приятелства и ще направите още една крачка към бъдещото училище.Уважаеми родители, всеки от Вас носи в себе си мили и съкровени спомени от детството, когато с трепет е разгръщал страниците на буквара и читанката. Предавайте на своите деца от тази любов към училището и знанието. Това ще им помогне да вървят уверено по пътя на своите мечти, ще ги направи мъдри и достойни граждани на нашето общество. Бъдете упора на своите деца, когато се справят с уроците и ги насърчавайте да приемат всяко предизвикателство с увереност в собствените им възможности.

Нека си пожелаем новата учебна година да бъде успешна, нашите учители със сърце и душа да изпълняват просветителската си мисия, а бургаските деца да спечелят много медали от състезания и олимпиади.

На добър час през новата учебна година!“
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега