Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Община Царево ще подкрепи инициативата на Силвия Кьосева - 1 SEA /Видео/

Община Царево ще подкрепи инициативата на Силвия Кьосева - 1 SEA /Видео/

Община Царево ще се включи в инициативата ѝ да пробяга за пет дни цялото черноморско крайбрежие - 1 SEA.Един маршрут от Дуранкулак до най-югоизточната точка на Европейския съюз в континентална Европа – село Резово.

Силвия Кьосева - собственик и генерален мениджър на хотел в Слънчев бряг, от утре - 11 май, започва предизвикателството си да пробяга българското Черноморско крайбрежие. 

Община Царево ще се включи в инициативата ѝ да пробяга за шест дни цялото черноморско крайбрежие - 1 SEA.Един маршрут от Дуранкулак до най-югоизточната точка на Европейския съюз в континентална Европа – село Резово.

400км - това е нашето Черноморие, който може да бъде преминат пеша, с колело, лодка, мотор, кола, автобус, на автостоп.

Лично кметът на община Царево Марин Киров ще посрещне Силвия в „началото“ на Община Царево и бягайки ще я съпроводи до гр. Царево след, което Стоян Чайков представител на Вело Царево заедно с бегачи ще изпратят младата дама до крайната дестинация, село Резово.


ОБЩИНА ЦАРЕВО С ПОДКРЕПА КЪМ ИНИЦИАТИВАТА 1 SEA🏃‍♀️Община Царево ще се включи в инициативата на Силвия Кьосева да пробяга за пет дни цялото черноморско крайбрежие 1 SEA 🌊Един маршрут от от Дуранкулак до най-югоизточната точка на Европейския съюз в континентална Европа – село Резово. 400км - това е нашето Черноморие, който може да бъде преминат пеша, с колело, лодка, мотор, кола, автобус, на автостоп.🏃‍♂️🚴Лично кмета на община Царево Марин Киров ще посрещне Силвия в „началото“ на Община Царево и бягайки ще я съпроводи до гр. Царево след, което Стоян Чайков представител на Вело Царево заедно с бегачи ще съпроводят младата дама до крайната дестинация, село Резово.⚠️ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ!!!

Публикувахте от Община Царево в Четвъртък, 9 май 2024 г.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега