Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Община Поморие с приз за най-добри и иновативни практики

Община Поморие с приз за най-добри и иновативни практики

Присъждането на Етикета за иновации и добро управление на местно ниво бе резултат от добрите практики, които община Поморие прилага. Именно заради иновативния подход в управлението независимите експерти единодушно заключиха, че местната администрация заслужава да получи най-престижния европейски приз.

Присъждането наЕтикета за иновации и добро управление на местно ниво бе резултат от добритепрактики, които община Поморие прилага. Именно заради иновативния подход в управлениетонезависимите експерти единодушно заключиха, че местната администрациязаслужава  да получи най-престижнияевропейски приз.

В тази връзкапрез изминалия месец в град Троян се проведе семинар за обмен на идеи и добрипрактики между общините, получили Етикета. В дискусията взеха участие технипредставители, членове на Комисията за присъждане на Етикета и експертитеоценители. Всяка община презентира практики, допринесли за присъждането наприза.

На срещата присъстваха заместник-кметът с ресор „Бюджет и финанси” –Янчо Илиев и секретарят на общината Тони Митев. Те представиха програмнияпродукт ПРОК-център, чрез който община Поморие ефективно управлява финанситеси. Представителите на община Поморие демонстрираха пред гостите как работи програмата вреално време. Тази практика се хареса на най-много от присъстващите, които яоцениха като най-полезна и иновативна.

Не случайномодерното и прозрачно управление на община Поморие я класира на второ място поранг сред всички общини, получили приза. Европейският Етикет за иновации идобро управление на местно ниво е гаранция за гражданите, че в работата си общинскатаадминистрация се ръководи изцяло от 12-те принципа за добро и демократичноуправление на Съвета на Европа.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега