Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Обвинение за бургазлийката, родила мъртво бебе в домашни условия

Обвинение за бургазлийката, родила мъртво бебе в домашни условия

Районна прокуратура Бургас е образувала досъдебно производство за изясняване на случая с момичето, което роди у дома си мъртво бебе.

Районна прокуратура Бургас е образувала досъдебно производство за изясняване на случая с момичето, което роди у дома си мъртво бебе. Мария Маркова, говорител на Районна Прокуратура-Бургас каза че производството е срещу виновното лице по чл. 120 от НК.

За това престъпление законът предвижда лишаване от свобода за 3г. "Съставът на престъплението, по което е образувано досъдебното производство, е за убийство, извършено от майка върху рожба, но все още няма предявено обвинение по отношение на майката, тъй като не са излезли резултатите от съдебно медицинската експертиза. Трябва технологично време за хистологичните изследвания, които следва да се направят освен аутопсията. Когато се извършват всичките необходими процесуални-следствени действия и се обективира съответно виновно поведение, ако има такова ще бъдат предприети съответните действия по предявяване на обвинение", обясни прокурор Маркова пред радио "Фокус".

Припомняме, че вчера 24-годишна родилка загуби бебето си при раждане в апартамент в к-с "Славейков". Сияна Ралева, студентска в Музикалната академия, бе приета в Многопрофилната болница след това в стабилно състояние. Днес се извършва аутопсия на бебето.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега