Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Онкоцентърът иска 450 квадрата от паркинга на "Гурко"

Онкоцентърът иска 450 квадрата от паркинга на "Гурко"

Управителят на “Комплексния онкологичен център” в Бургас ще поиска от общинските съветници 450 квадратни метра от общинския паркинг на ул. "Генерал Гурко". Докладната на д-р Христо Дечев бе входирана в края на миналата седмица и би трябвало да влезе в дневния ред на заседанието в края на месеца.

Управителят на “Комплексния онкологичен център” в Бургас ще поиска от общинските съветници 450 квадратни метра от общинския паркинг на ул. "Генерал Гурко". Докладната на д-р Христо Дечев бе входирана в края на миналата седмица и би трябвало да влезе в дневния ред на заседанието в края на месеца.

Исканото място е предназначено за разполагането на мобилен комбиниран позитронно-емисионен томограф, монтиран на камион. Според изчисленията на ръководството на Центъра, мобилната апаратура, заедно със съпътстващите модули и временни ограждения на обекта, ще заеме площ от 450 кв. м., които д-р Дечев моли общината да даде за безвъзмездно ползване. Избраното от него място се намира в близост до ул. "Доц. д-р Константин Кънчев".

Паркинг "Гурко" - разполага с 500 паркоместа разпределени по следния начин: 470 места за леки автомобили, 10 места за автобуси и 20 инвалидни места. Общата площ на съоръжението е 16 декара, включващи не само паркоместата, но и функционалните и декоративни съоръжения.

В рамките на следващото заседание на общински съвет ще бъдат разгледани и още няколко докладни, внесени от д-р Дечев - Искане на допълнителни средства за закупуване на резервна част за компютър томограф Siemens Somatom 16 и за закупуване на допълнителен пулт за управление на същото оборудване.

Сесията на Общински съвет Бургас ще се проведе на 26-и януари.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега