Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

От утре ще плащаме с 0,83% по-скъп ток

От утре ще плащаме с 0,83% по-скъп ток

Комисията за енергийно и водно регулиране обяви промените в цените на тока, топлата вода и парното, които ще влязат в сила от утре. В Бургаско топлата вода и отоплението ще поевтинеят с 0,56%, а токът ще поскъпне с 0,83%.

Комисията за енергийно и водно регулиране обяви промените в цените на тока, топлата вода и парното, които ще влязат в сила от утре, 1-ви юли. В Бургаско топлата вода и отоплението ще поевтинеят с 0,56%, а токът ще поскъпне с 0,83%, предава БНТ.

Намалението на цената на парното и топлата вода се оказа по-малко от очакваното. По предварителни прогнози, те трябваше да поевтинеят с 5,5%, а вместо това средното намаление е 2,5 на сто. От КЕВР обясниха това намаление с корекции, които са направили заради искане на самите топлофикации. Най-голямо е намалението за "Топлофикация София" - с 3,43%, а най-малко е в Плевен - 0,02%.

Промяна има и в цените на тока - единствено в Западна България те ще останат без промяна. За клиентите на EVN обаче, ще има увеличение от 0,83%, а за абонатите на Енерго про електроенергията ще намалее с 0,88 на сто, но въпреки това те ще плащат най-високи сметки за страната.

Припомняме Ви, че EVN България отново предоставя на своите клиенти възможност сами да отчетат електромерите си и да предоставят данните на дружеството, за да се фактурират сметките за двата ценови периода според реалната консумация.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега