Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Откриха дарителска сметка за изнасиленото момиче от Цар Калоян

Откриха дарителска сметка за изнасиленото момиче от Цар Калоян

Съученици на пострадалата девойка вярват, че тя отново ще се върне в клас, а учителите й се надяват да сбъдне мечтата си и да стане лекар

Откриха дарителска кампания за лечението на жестоко малтретираното момиче от Цар Калоян, съобщи NOVA. Преди седмица 17-годишната девойка бе открита обгоряла в дома си. Обвиненият за случая бе заловен и е в ареста. В кампанията в помощ на лечението й ще се включат и нейни съученици. Дни след нападението над девойката, Фериде Мехмедова решава да помогне на семейството като открие дарителска сметка.„Болката в душите им е голяма. Като се възстанови момичето, ще трябва протеза. Нека помогнем на родителите й”, сподели Фериде.

Състоянието на малтретираното момиче все още е тежко, но вече е изведена от кома. Лекарите в болницата в Русе не успяха да спасят обгорялата й лява ръка. Заради изгаряния по една трета от тялото, ще се наложат и редица пластични операции, казват лекарите. Благодарение на дарители, кръв вече е осигурена. С помощ за по-нататъшното лечение се включват и съучениците на момичето.

„Решихме да обикаляме магазините и да поставим благотворителни кутии, за да се съберат пари”, разказа Мелтем.„Искрено се надяваме хората с добри сърца да откликнат”, коментира директорът на СОУ „Христо Ботев“ в Цар Калоян Нели Тодорова.В кампанията са се включили и младежите от Червения кръст, в който е била доброволец пострадалата девойка.Съученици на пострадалата девойка вярват, че тя отново ще се върне в клас, а учителите й се надяват да сбъдне мечтата си и да стане лекар.

Ако желаете да помогнете на момичето, може да дарите средства по следната банкова сметка:
Дарителска сметка:
ЦКБ АД Клон Разград
Дарителска сметка:
IBAN:BG11 CECB 9790 10J0 4212 00
BGN Razgrad
Титуляр: Мехмед Ниязи Якуб
MEHMED NIYAZI YAKUB
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега