Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Пет последователни почивни дни за Нова година

Пет последователни почивни дни за Нова година

С пет последователни почивни дни ще разполагаме за посрещането на новата 2015 година след решение, което предстои да бъде взето на утрешното правителствено заседание. С него 2 януари (петък) ще бъде обявен за почивен ден. Новогодишните празници започват на 31 декември, който е неработен ден, и ще продължат до 4 януари включително. Самият 2 януари ще се отработва на 24 януари (събота).

С пет последователни почивни днище разполагаме за посрещането на новата 2015 година след решение, коетопредстои да бъде взето на утрешното правителствено заседание. С него 2 януари(петък) ще бъде обявен за почивен ден. Новогодишните празници започват на 31декември, който е неработен ден, и ще продължат до 4 януари включително. Самият2 януари ще се отработва на 24 януари (събота).

Решението на кабинета заразместване на почивните дни през 2015 г. позволява струпване на по четирипочивни дни около още три национални празника – на Освобождението, наНезависимостта и Нова година. Неработни дни ще бъдат 2 март (понеделник), 21септември (понеделник) и 31 декември (четвъртък). Те ще се компенсират всъботите на 21 март, 12 септември и 12 декември.Решението на правителството щепозволи групиране на почивните дни, за да не се прекъсва работната седмица и дасе осигури по-ефективното им използване.

Припомняме, че с решение на Министерския съвет от м. г.31 декември 2014 г., сряда, беше обявен за почивен ден, който се отработва на13 декември 2014 г., събота. Оставащите след Коледните празници два работни дни– 29 и 30 декември 2014 г., са необходими на финансово-стопанските организацииза приключване на годината.Съгласно Кодекса на труда неработни са и дните околоРождество Христово и Възкресение Христово. 

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега