Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Петър Кънев: Епохата "Борисов" приключи! /Снимки и видео/

Петър Кънев: Епохата "Борисов" приключи! /Снимки и видео/

Това каза Петър Кънев, водач на листата на БСП за бургаска област при откриване на предизборната кампания на столетницата в морския град.

"Епохата "Борисов" приключи! Всичко онова, което беше в последните 12 години е зад гърба ни, оттук нататък резултатите зависят от всички нас. На 11 юли нека всички гласуваме, защото съдбата на нашата държава е в ръцете ни". Това каза Петър Кънев, водач на листата на БСП за бургаска област при откриване на предизборната кампания на столетницата в морския град. 


По думите му листата за тези избори е почти същата, с много малко корекции. "Един изключително силен отбор сме. Ние сме системна партия, партия с над 130-годишна история. Новият ни девиз е "Сигурност в промяната. Сигурност за промяната!", допълни Кънев. Очакванията са за сигурни 3 мандата от Бургас, но е възможно да са и повече, тъй като, според водача на червените, сега ковид ситуацията е спокойна и хората ще излязат да гласуват. 


Публикувахте от PoligrafF.net в Неделя, 13 юни 2021 г.
Втора в листата на БСП за Бургас е Юлия Йоргова-Форд. Пред аудиторията тя сподели, че "БСП  за България" е силната коалиция."Това, което се случва през последните години погубва нашата родина. Рушат се базови ценности, върху които се изгражда държавността. Реалността, в която живеем, ме мотивира да се изправя пред поредното предизвикателство в своя път. Вярвам, че бъдещето на нашите деца и внуци, са в ръцете ни днес и сега. Да изберем за младите хора пътя на знанието, пътя на сомореализацията, на духовността, на благоденствието, да изберем сигурността и спокойните старини за по-възрастното поколение", призова Йоргова-Форд.




Третият в листата - Тодор Байчев, коментира че "благодарение" на управлението на Борисов, Бургаска област е на 11-то място по заплащане в страната.

"Предлагаме 3 простички неща - възстановяване на държавността, тъждество на закона, да е еднакъв за всички, и индустриализация на Бургаски регион. Какво от това, че Бургас е градът че Бургас  е най-добрият град за живеене, като през месец декември статистиката показа, че средното равнище на заплатите в региона показа, че сме на 11-то място по заплащане в страната. Как се живее с такава заплата, когато си на 11-то място и половин България е преди теб - това е благодарение на управлението на Борисов", подчерта Байчев и призова на 11 да се гласува за сигурността в промяната. 

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Коментари

  • КОКО
    13 юни 2021 13:46

    Този не беше ли дето печата стикерите за предните стълка по автомобилите. Които са напълно ненужни.

    1 : 0

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега