Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Пиронкова загуби в квалификациите, чака ред за "щастлива губеща" на Уимбълдън

Пиронкова загуби в квалификациите, чака ред за "щастлива губеща" на Уимбълдън

Все още има шанс българската топтенисистка

Цветана Пиронкова загуби от хърватката Ана Конюх с 2:6, 6:4, 2:6 в III кръг от квалификациите за "Уимбълдън". Все още обаче има шанс българската топтенисистка да намери място в основната схема на третия за годината турнир от Големия шлем - като "щастлива губеща" от пресявките.Днес от надпреварата в Лондон се отказа шампионката от 2019 г. Симона Халеп и така в основната схема се оваканти едно място.

Пиронкова (№103 в ранглистата) участва в жребий за него заедно с другите три тенисистки с най-предно класиране сред отпадналите в III кръг на пресявките - Осеан Доден (№114), Кристи Ан (№118) и Уан Яфан (№123).Спечели го американката Ан, която се падна да играе срещу Хедър Уотсън от Великобритания. Останалите три състезателки ще чакат ред при евентуални нови отказвания от турнира преди изиграването на всички мачове от I кръг.В мача срещу Конюх днес бившата 1/2-финалистка (2010) и 1/4-финалистка (2011) в "Ол Ингланд Клъб" изпитваше сериозни затруднения в сервис геймовете си. Цвети позволи 11 брейкбола на противничката си и предаде подаването си четири пъти - по два пъти в първия и третия сет.

33-годишната Пиронкова игра по-стабилно във втората част, когато отрази и двете точки за пробив, открили се пред хърватката, и реализира решаващ брейк в 10-ия гейм - при третата и последна възможност, която Конюх ѝ даде в целия мач. Двубоят приключи за 1:44 ч.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега