Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Почетни граждани и общински съветници в бургаската листа на "Български възход" /Снимки и видео/

Почетни граждани и общински съветници в бургаската листа на "Български възход" /Снимки и видео/

В листата присъстват познати лица от политическата сцена в морския град като Стоян Грозев, Манол Тодоров, Асен Бонджев и др.

В 16:30 часа днес от партия "Български възход" регистрираха листата си за предстоящите парламентарни избори в Районната избирателна комисия (РИК) в Бургас. Общо в списъка фигурират 27 имена. Начело застава доц. д-р архитект Виолета Комитова, която бе служебен министър в правителството на Стефан Янев. В листата присъстват познати лица от политическата сцена в морския град като Стоян Грозев, Манол Тодоров, Асен Бонджев и др. 




"Много се гордеем от листата, която направихме за Бургас. В листата няма парашутисти, всички са от областта. В нея имаме двама почетни граждани на Бургас, а именно странджанската певица Калинка Згурова и автомобилният състезател Стоян Апостолов. Имаме и трима общински съветници, и много хора с различни професии и добро образование. Само можем да се гордеем с листата, която съставихме и която отдавна работи като екип", коментира Виолета Комитова. 



По думите ѝ политиката, която ще води ПП "Български възход" ще е близо до гражданите. "Поставяме си амбиции да работим за всички граждани, тъй като забелязахме в политиката голям дефект -  един иска да се хареса на Байдън, друг на Путин, трети на Урсула фон дер Лайен, но не виждаме политици, които искат да се харесат на българския народ. Ние искаме да се харесваме на българските граждани, което означава, че искаме да работим за българските интереси, за здрав социален ред и свободна пазарна икономика. Много се спекулира с това, какво е национален интерес. Искаме ясно и точно това да се формулира какво значи национален интерес. След това ще търсим обединяване и поддръжници във всички партии, които мислят като нас. Ще водим политика близко до гражданите, защото това движение на политиците в облаците и ходенето на гражданите по земята създава голям проблем. Политиците не могат да ни решат проблемите, защото не знаят какви са. Един политик, който получава 10-15 000 лева заплата, не може да разбере как обикновен човек се издържа, той наистина не знае и не може да разбере това нещо", заяви още Комитова.




По думите на Комитова, с колегите ѝ ще водят умерена и балансирана кампания, като обеща, че "Български възход" ще се ангажира с най-спешните проблеми в държавата. "Първи проблем е енергийната криза, в която сме изпаднали, следва тежката инфлация -  това са спешните задачи. Дългосрочните ни са свързани с демографската политика и с децата. Стигнахме дотам, че даваме пари на хора, които раждат деца, а не ги обучават. Има много деца, но тези деца не са подходящи да се влеят в нашата икономика, което е огромен проблем за всички работодатели, за пенсионната и здравната системи, за цялото ни общество", маркира още Комитова.

Подробности гледайте във видеото:

Публикувахте от PoligrafF.net в Понеделник, 29 август 2022 г.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Коментари

  • Голяма листа, няма що!
    30 авг 2022 08:09

    К.Згурова - 16-та... С нея и без нея! По-скоро без нея, защото такива като нея нали ги вкарвахме в парламента до сега - файда никаква! Да сте чули Нона Йотова да се изказва от парламентарната трибуна? Ами Калин Вельов? Само един Ицо Хазарта с изцепки, което показва, че нивото на такива хора не приляга за депутатство.

    9 : 6

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега