Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Подготвя се участието на страната ни в международни туристически изложения догодина

Подготвя се участието на страната ни в международни туристически изложения догодина

Сред тях са и четири изложения, на които страната ни ще се представи с национални щандове – в Берлин, Москва (две изложения) и Киев, както и седем международни борси, в които България участва с информационни щандове.

Правителството увеличи утвърдениясъс Закона за държавния бюджет показател по бюджета на Министерството натуризма максимален размер на ангажиментите за разходи, които могат да бъдатпоети през 2015 г. Целта е да бъде подготвен българският бизнес за участие вмеждународни туристически изложения.

В изпълнение на приетата отНационалния съвет по туризъм Годишна програма за национална туристическареклама за следващата година е необходимо Министерството на туризма да подадезаявка-договор до края на 2015 г. за всички международни туристическиизложения, на които страната ни ще участва през първото тримесечие на 2016 г.Само по този начин могат да бъдат запазени локациите на щандовете и да стартирапроцедура по реда на Закона за обществените поръчки за тяхното изграждане.

Средтях са и четири изложения, на които страната ни ще се представи с националнищандове – в Берлин, Москва (две изложения) и Киев, както и седем международниборси, в които България участва с информационни щандове. Тези изложения са сголямо значение за чуждестранния туристопоток, като традиционно на тях участватголям брой представители на бизнеса и местната власт.

Поради факта, че Министерствотона туризма е новосъздадена администрация, провеждането на участията в изложенияза периода януари-март 2015 г. беше организирано през настоящата година, вместопрез периода ноември-декември 2014 г. Поетите ангажименти са отразени в стойносттана определените със Закона за държавния бюджет за 2015 г., с което се намалявавъзможността за поемане на ангажименти за изложения, провеждани в края накалендарната година.

В тази връзка е необходимо дабъде поет ангажимент за разходи през 2015 г. в размер на 876 хил. лв., отнасящисе до изпълнението на планирания за 2016 г. бюджет на Министерството натуризма. 

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега