Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Поморие отново е част от световната инициатива "Часът на Земята"

Поморие отново е част от световната инициатива "Часът на Земята"

Тази година Часът на Земята е на 30 март.

Часът на Земята е най-голямата природозащитна инициатива в света, която се провежда винаги в последната събота на месец март. В рамките на инициативата милиони хора от целия свят символично изгасят осветлението в домовете си за един час, а знакови сгради притъмняват фасадите си. Така всички заедно отправят призив за по-устойчиво бъдеще, демонстрирайки какво влияние могат да имат малките постъпки върху голямата планета.

Тази година Часът на Земята е на 30 март /събота/ от 20.30 до 21.30 ч. а мотото ще бъде „Свържи се с природата“. Община Поморие отново ще подкрепи идеята, изключвайки за час осветлението на: Градската художествена галерия, Историческия музей, Рибарското пристанище и сградата на общинска администрация. Гражданите, съпричастни към глобалните екологични проблеми, могат да дадат своите 60 минути принос за решаването им като изключат електричеството в домовете си.

Часът на Земята традиционно акцентира върху връзката с природата, която прави живота ни възможен. По-данни на доклада „Жива планета“ природата ни осигурява услуги на стойност 125 трилиона долара годишно, които сме свикнали да приемаме за даденост. Сред тях са жизненоважният достъп до въздух, прясна вода, храна, енергия и лекарства, а не на последно място и среда за почивка и приятни разходки.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега