Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Последните отпечатани бюлетини тръгнаха днес от печатницата на БНБ

Последните отпечатани бюлетини тръгнаха днес от печатницата на БНБ

Охраната е изключително затегната, уверяват от Министерството на вътрешните работи.

Последните отпечатани бюлетини за предстоящите избори за президент и вицепрезидент и на национален референдум  тръгнаха днес от печатницата на Българската народна банка, за да стигнат до съответните районни избирателни комисии в страната. Охраната е изключително затегната, уверяват от Министерството на вътрешните работи.

Процесът по транспортиране на изборните книжа започна на 27-ми октомври при завишени мерки за сигурност и по предварително утвърден график - с набелязани дати, направления и маршрути за съпровождане на изборните материали. Голяма част от тях са доставени на Министерството на външните работи, на областните администрации и Районните избирателни комисии (РИК) в страната.

Днес са последните, предназначени за София-град и София-област, съобщиха от МВР. По думите на инспектор Любомир Чанков, охраната е организирана от полицейски служители на Дирекция "Жандармерия", Столична дирекция на вътрешните работи и ОДМВР - София. Те поемат натоварените с бюлетини камиони от печатницата след проверка от представители на администрацията на окончателния брой на необходимите книжа. 

При охрана, осъществена от полицията и жандармерията, книжата ще бъдат  транспортирани и доставени на областните администрации и Районните избирателни комисии за София-град и София-област. След допълнителна проверка на място от приемателна комисия, полицията поема охраната на стаята, определена за съхранение на бюлетините, до изборния ден.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега