Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

ПП „Български Възход“ започна редица срещи с браншови организации в областта

ПП „Български Възход“ започна редица срещи с браншови организации в областта

Идеята на срещите е хората от различни браншове да представят най-сериозните си проблеми и какво би било тяхното решение.

От няколко дни кандидатите за народни представители от ПП „Български Възход“ от 2 МИР Бургас, провеждат срещи с различни браншови организации и сдружения. Идеята на срещите е хората от различни браншове да представят най-сериозните си проблеми и какво би било тяхното решение. От партията са сформирали контактни групи в следните сфери: туризъм, строителство, спорт, земеделие (гори и екология), здравеопазване, социални политики, култура, образование, вътрешна сигурност, икономика и финанси, транспорт и безопасност, право и съдебни реформи.

„Решихме да направим тези контактни групи, защото за нас е важно да разберем реалните проблеми на всеки бранш. Винаги сме казвали и показвали, че ПП „Български Възход“ иска да решава конкретни проблеми на хората, а не да работи с популизъм и празни обещания. Вече направихме доста срещи с хора от различни професии и сфери на обществото и сме на мнение, че имаме конкретни решения за всеки бранш. Разбира се проблемите са много, но като най-сериозни се очертават инфлацията и доходите на гражданите. Забелязахме също така, че хората са „изморени“ от непрестанните избори и вече очакват да има работещо редовно правителство, но както казахме и преди месеци, това ще стане само и единствено чрез диалог“, коментираха от ПП „Български Възход“.

От партията обявиха, че са отворени за срещи и разговори с всеки, като гражданите могат да се свържат с партията в Бургас на телефон 0879 071001 или на място в областния офис на ул. „Фердинандова“ №40 в град Бургас.

ПП „Български Възход“ е с номер 15 на предстоящите парламентарни избори.

Платена публикация*
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега