Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Преследване и стрелба в бургаско село заради задигнати проводници

Преследване и стрелба в бургаско село заради задигнати проводници

Луд екшън с преследване и стрелба се разигра в покрайнините на село Черно море заради задигнати проводници, съобщават от полицията.

Луд екшън с преследване и стрелба се разигра в покрайнините на село Черно море заради задигнати проводници, съобщават от полицията. Вчера около 01.25 ч. в Пето Районно управление «Полиция» - Бургас е получено съобщение за произведени изстрели с ловно оръжие по лек автомобил, движещ се в покрайнините на с. Черно море.

Констатирано е, че изстрелите са произведени по л.а. «Фолксваген Пасат», с ямболска регистрация, управляван от 43-годишния И.Г. от Ямбол, в резултат на което автомобилът е с пукнато задно панорамно стъкло, счупено ляво странично огледало и побитости по левия калник. Според думите на И.Г., докато шофирал в покрайнините на селото се разминал с джип, чийто водач му наредил да спре. След като И.Г. не се подчинил, водачът на джипа се опитал да го притисне и да го спре, а след това били произведени и изстрелите с ловно оръжие.

Установено е, че водач на джипа «Митцубиши», с бургаска регистрация, е 52-годишният А.К. от с. Черно море, който заявил, че около 01.00 ч. се събудил и констатирал, че в къщата му няма ел. захранване. Излязъл  на двора и забелязал лек автомобил «Фолксваген Пасат» с няколко мъже в него да се отдалечава в посока центъра на с. Черно море. Последвал ги с джипа си, като ги изгубил от погледа си в района на ОУ «Климент Охридски» в с. Рудник.

При извършения оглед, в близост до ТПК «Вая» са открити срязани медни проводници от четири междустълбия с обща дължина около 650 м. и сечение 25 мм., като част от тях са откраднати /проводниците са собственост на А.К. и са захранвали къщата му с ток/. За прострелването и кражбата на проводниците е образувано досъдебно производство. Работата по случая продължава от служители на Пето Районно управление «Полиция» - Бургас.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега