Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

През януари посрещаме китайската година на Коня

Астролозите вещаят късмет на честните хора и влюбените души
През януари посрещаме китайската година на Коня

В края на януари 2014 г. светът посреща Годината на дървения кон. Според китайския хороскоп, знакът на Коня е седми по ред в 12-годишния зодиакален цикъл.

В края на януари2014 г. светът посреща Годината на дървения кон. Според китайския хороскоп, знакътна Коня е седми по ред в 12-годишния зодиакален цикъл.

Родените под този знакса импулсивни идеалисти, продуктивни и независими хора със склонност къмприбързани решения и непостоянство в настроенията. От друга страна,представителите на тази китайска зодия са лоялни, но и много крайни, когато саобект на лъжи и предателства. Те са енергични и обичат да бъдат център навнимание. Най-добре си пасват с Козите, Кучетата, Змиите, Тигрите, Петлите иЗайците. Трудно се разбират с Плъховете и Воловете.

Астролозите предупреждават,че годината на Дървения кон ще бъде вълнуваща и изпълнена с приключения, но всъщото време, знакът изисква търпение и честност, за да бъде периодът успешенза всички.

Годината на коняще бъде преизпълнена с живот – партита, пътувания, социални събития – 2014 щебъде идеална за организацията на подобни прояви. Решаваща за успеха им ще бъдеекипната работа и семейното разбирателство.

Разбира се,звездите не обещават чудеса. Отговорността и търпението ще бъдат полезниинструменти за тези, които са запланували големи проекти през Новата година.Ако срещнете несполука, обърнете поглед към природата – дайте си почивка иопитайте отново. Китайският кон ще ви помогне, стига да проявите характер. Принужда, не се поколебавайте да поискате помощ.

Годината на коняще бъде късметлийска и за влюбените души. Тези от вас, които решат да създадатнова връзка, или да скрепят настоящата с брак, ще се радват на изключителнощастие и стабилност. Дървото като елемент е символ на силата и здравината насемейството.

Представителитена зодиите Тигър, Кон и Куче ще се радват на широка популярност сред околните,което ще повдигне самочувствието им. Не се колебайте да споделяте идеите си –ще успявате във всичко с лекота.

Плъховете, Драконитеи Маймуните могат да си дадат малко почивка и да се позабавляват. Не трябваобаче да се поддават на усещането за всемогъщество и вдъхновение. Не бива дазабравяме, че годината на Коня е година на отборната работа.

Родените подзнака на Вола, Змията и Петела да се заредят с търпение и решителност. Усетътим за околните ще бъде безпогрешен. Звездите ви съветват да отделите време за себеусъвършенстванеи разширяване на уменията.

Зайците, Козите иПрасетата ще проявят доброта, с което ще спечелят сърцата на околните. За тяхгодината на Коня ще бъде посветена на удоволствията и малките радости в живота.Макар в сянка, те ще изиграят важна роля в общността.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега