Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Проф. Денков поздрави учениците за 15 септември

Проф. Денков поздрави учениците за 15 септември

Служебният министър на образованието и науката проф. Николай Денков отправи приветствие за първия учебен ден до ученици, учители и родители, съобщиха от пресцентъра на образователното министерство.

Служебният министър на образованието и науката проф. Николай Денков отправи приветствие за първия учебен ден до ученици, учители и родители, съобщиха от пресцентъра на образователното министерство.

"Всяко начало е трудно. Но и заредено с позитивна енергия, изпълнено с очаквания и надежди за нови вълнуващи преживявания, полезно знание, заслужени успехи и незабравими приятелства. Първият учебен ден е такова начало. Посрещаме новата учебна година по-опитни, подготвени и отговорни, повече знаещи и можещи. Затова и по-уверени в себе си. Вярвам, че можем да се справим заедно!", казва в приветствието си министър Денков.

В него той пожелава и пълноценно присъствено обучение през цялата учебна година."Организацията, която създадохме, дава много възможности за нормален учебен процес, но само ако се пазим взаимно. Спазвайте мерките, ваксинирайте се, когато е препоръчително, за да опазите себе си и хората около вас! Скъпи ученици и учители в училищата ни зад граница, пазете родината в сърцата си, бъдете все така всеотдайни в съхраняването на българския език, история и култура. Бъдете здрави! На добър час!", пожелава министър  Денков.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега