Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Проф. Кантарджиев: Четвъртата вълна надмина третата

Проф. Кантарджиев: Четвъртата вълна надмина третата

По думите му болниците са в готовност, предстои разкриването на допълнителни легла

Най-важното е да продължаваме с ваксините. Една четвърт от ваксините, които се слагат, са на софиянци, но вчера имаме само 7000 ваксини, има плавно покачване на случаите в София. Имаме пълни болници, пълни интензивни отделения, четвъртата вълна надмина починалите с COVID от третата вълна, когато нямахме ваксини. Трябва да продължим с убеждаването на хората да се ваксинират. Това каза в "Денят започва" проф. Тодор Кантарджиев, консултант по ваксиниране към Столична община.

По думите му болниците са в готовност, предстои разкриването на допълнителни легла. "Към детското здраве трябва да са насочени усилията ни. Много добре се справя Министерството на образованието, не мога да кажа същото за Министерството на здравеопазването. Когато има много варианти на вируса, има дифузно разпространение на заразата. Трябва да се вземат мерки за регистриране на максимален брой нови случаи", допълни проф. Тодор Кантарджиев.

Според него COVID зоните не работят. Проф. Тодор Кантарджиев поясни, че причината е слабата организация. "Може да стане частично бракуване на ваксини, но да се допусне да се даряват на други държави. Грипната ваксина няма да попречи, може да се постави в малък интервал, сега е моментът", каза още проф. Тодор Кантарджиев.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега