Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Професионално жури ще определи победителите от конкурса за илюстрации по стихове на Фотев

Професионално жури ще определи победителите от конкурса за илюстрации по стихове на Фотев

Потребителите в социалната мрежа определиха своите фаворити и в двете категории.

Професионално жури ще определи носителите на наградите от конкурса за илюстрации по стихове на Христо Фотев. До 26 май 2020 г. журито с представители от Дружество на художниците - Бургас, БХГ "Петко Задгорски", НХА - филиал Бургас, Сдружение "Бургаска писателска общност" и Община Бургас ще заседава и определи кои автори ще станат носителите на наградите от конкурса.Ще бъдат оценявани само тези творби, които са постъпили в Община Бургас в предварително обявените срокове. 

Предвижда се да бъдат присъдени по три индивидуални награди в двете категории.Съставът на журито включва художниците Петър Пецин и Георги Динев, проф. Виктор Паунов - преподавател в Национална художествена академия, Росен Друмев - председател на сдружение "Бургаска писателска общност" и Петър Парушев - началник на отдел "Култура" в Община Бургас.В конкурса свои творби изпратиха ученици от VIII до XII клас и студенти. Поради извънредната ситуация в страната и невъзможността илюстрациите да бъдат представени в изложба, Община Бургас реши да публикува творбите на сайта и фейсбук страницата си. 

Потребителите в социалната мрежа определиха своите фаворити и в двете категории. Както обявихме през месец април, ще бъдат присъдени две допълнителни награди на авторите в двете категории, събрали най-много харесвания в онлайн гласуването, където участваха всички подадени картини.Носителите на наградите ще бъдат обявени на сайта и във фейсбук страницата на Община Бургас, а на по-късен етап ще бъде обявена и датата на която ще се състои награждаването на отличените автори.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега