Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Прокуратурата: Убийството на 11-годишното момиче е умишлено

Прокуратурата: Убийството на 11-годишното момиче е умишлено

В рамките на разследването са взети проби, които да установят дали жертвата и предполагаемият убиец са взимали наркотици.

Следствието разглежда смъртта на 11-годишното бургаско момиче Никол в "Меден рудник" като умишлено убийство. За момента задържаният по случая 15-годишен младеж е направил частични самопризнания. Това съобщи в ефира на Нова телевизия говорителят на Бургаската апелативна прокуратура Йовита Григорова.

"Лекарите са казали, че около 3 см е дълбочината на прорезната рана, което означава, че е имало сила, целенасоченост и годно оръжие, за да се извърши това престъпление", посочи още прокурор Григорова. По официална информация засега основната версия продължава да бъде, че децата са се скарали за това къде да пушат наргиле.

В рамките на разследването са взети проби, които да установят дали жертвата и предполагаемият убиец са взимали наркотици. Засега е известно, че двамата са се познавали отскоро, не се знае дали са се виждали на живо и преди трагичния ден.

Междувременно стана ясно, че младото момиче е имало доста активен живот в социалните мрежи. Само във фейсбук жертвата е имала около 3 000 приятели. Властите използват случая, за да напомнят на родителите колко е важно да следят активността на децата си в интернет пространството.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега