Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

"Атила" идва в Бургас с пищен спектакъл с 3D ефекти

"Атила" идва в Бургас с пищен спектакъл с 3D ефекти

Авангардното произведение от Джузепе Верди - "Атила" ще даде старт на Бургаски музикални празници "Емил Чакъров". Владетелят на хуните ще превземе сцената на Летния театър утре, 2-ри юли от 21.00 часа. Заглавието не е поставяно пред бургаска публика повече от 40 години.

Авангардното произведение от Джузепе Верди - "Атила"  ще даде старт на Бургаски музикални празници "Емил Чакъров". Владетелят на хуните ще превземе сцената на Летния театър утре,  2-ри юли  от  21.00 часа. Заглавието не е поставяно пред бургаска публика повече от 40 години.

Завладяващ  спектакъл с 3D визуализации и мултимедия ще подсилват усещането и ще пренесат зрителите в атмосферата на Рим, Италия, 452-453 година. Времето на една спасена империя, жрици, войни, смели пълководци, омраза, любов и предателство.

То ще бъде представено от звездния оперен екип в състав -  Деян Вачков, Делян Славов, Калуди Калудов, Даниел Дамянов, Георги Султанов, Йоана Железчева, Мариян Йовановски, Александър Крунев, Диман Панчев, Тошо Герджиков, Милен Диколов. Всичко това под диригентството на маестро Ивайло Кринчев. Режисьорът на операта е Огнян Драганов, сценографията и костюмите са дело на Катлин Алборе, концерт-майстор е Йордан Ковачев. 

Билети се продават на касите на Държавна Опера - Бургас и касата на градинката до Часовника. Цените са 10 лв., 15 лв. и 20лв. Правят се отстъпки за пенсионери и ученици. В деня на концерта билети ще се продават и на място в Летния театър.


ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега