Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

"БСП за България" даде старт на предизборната си кампания в Бургас

"БСП за България" даде старт на предизборната си кампания в Бургас

На концерт в залата на Кукления театър бяха представени 27-те кандидати от листата на коалицията и основните приоритети в предизборната програма на левицата.

"БСП за България" даде старт на предизборната си кампания в Бургас. На концерт в залата на Кукления театър бяха представени 27-те кандидати от листата на коалицията и основните приоритети в предизборната програма на левицата.

Програмата стартира със знаковата за БСП песен "Една българска роза" в изпълнение на талантливите млади певици Стела Давидкова и Веселина Богданова. След това бяха представени и кандидатите за депутати. В листата на "БСП за България" отново преобладават млади хора, професионалисти в различни области.

Под номер едно е записан депутатът от 43-ото Народно събрание Петър Кънев. Веднага след него се нарежда областният лидер на партията и общински съветник Николай Тишев, а номер три е Тодор Байчев. Лайтмотивът е "Поискай промяната". Петър Кънев обеща позитивна кампания, без "кални номера" и "провокации". Пред журналисти той сподели, че е разговарял с водача на листата на основния опонент на БСП - ГЕРБ и двамата са постигнали съгласие "да се постараят да не омръзнат" на избирателите. Минималната цел, която левицата ще гони е 4 мандата.

"Лично моето мнение е, че българските работодатели и държавници трябва да разберат, че проблемът не е раждаемостта, а ниските доходи", посочи Кънев и подчерта, че по отношение на Бургас, един от най-големите проблеми, върху които трябва да се работи, е липсата на индустрия.

Сред приоритетите в предизборната програма на "БСП за България" са теми като образованието, здравеопазването, социалната политика и отбраната. Сред плановете на левицата са образователна реформа, включително въвеждането на единна система от учебници, увеличение на учителските заплати и еднократно подпомагане и за децата до 4-и клас, които растат в семейства с по-скромни възможности.

По отношение на здравеопазването, от БСП се заканиха да премахнат пръстовите отпечатъци, да оптимизират спешната помощ и да въведат контрол върху цените на лекарствата. В програмата влиза и връщане на лекарските кабинети в училище, премахване на допълнителното заплащане в болничната грижа и двойно увеличение на парите във Фонда за лечение на деца.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега