Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

"Бургас и морето" с нов регламент

"Бургас и морето" с нов регламент

33-то издание на любимия на бургаската публика форум за българска музика стартира новия си сезон с променен регламент. Всички талантливи автори на текст и музика вече могат да подадат заявка за участие в „Бургас и морето“ 2015. Крайният срок за подаване на предложения е 20.05.2015г.

33-то изданиена любимия на бургаската публика форум за българска музика стартира новия сисезон с променен регламент. Всичкиталантливи автори на текст и музика вече могат да подадат заявка за участие в„Бургас и морето“ 2015. Крайният срок за подаване на предложения е 20.05.2015г.

Пълният пакет документи може да се подаде лично от композиторите или чрезупълномощено лице в деловодствата на Община Бургас и ОП „Летен театър,фестивали и концерти“, както и на имейл адрес: burgas.moreto@abv.bgЗа първи пъттази година на сцената на Летния театър, освен изпълнителите ще се качи ижурито. Оценяващите ще имат възможност на живо след края на всяко изпълнение да коментират качеството на музиката,текста, аранжимента и изпълненията на класираните песни.

С оценки от едно дошест, четиричленното жури ще оценява всяка една от 12-те песни финалисти. Друг интересенмомент в регламента на националния конкурс е правото на авторите на музика,текст и аранжимент да кандидатстват с неограничен брой творби, което епредпоставка за поява на повече и по-хубави български песни. Изпълнителите напесните във фестивала ще имат право да участват само в едно музикалноизпълнение, което пък от своя страна ще доведе до разнообразие и по-голям бройталантливи певци на сцената.

Добрата програма на първи августще бъде затвърдена и от изпълненията на живо, на всяка една от песнитефиналисти, под стилния музикален съпровод на група „Горещ пясък“, вокална групаи щрайх. Тази година „Бургас и морето“ щеима втора вечер. Тя ще е посветена на 70 юбилей на емблемата на българскапопулярна музика Стефан Диомов. На сцената на Летния театър ще звучат  най- хубавите му песни, но с новиаранжименти. Те ще бъдат изпълнени от най- големите български звезди.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега