Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

"Бургас танцува" от понеделник до петък

"Бургас танцува" от понеделник до петък

Традиционният фестивал „Бургас танцува“ започва тази вечер. В продължение на пет дни, пред сградата на община Бургас ще се представят 24 танцови състава от Бургас, Поморие и Средец. Всяка вечер ще бъде посветена на различен стил. Днес откриваме фестивала с български народни танци.

Традиционниятфестивал „Бургас танцува“ започва тази вечер. В продължение на пет дни, предсградата на община Бургас ще се представят 24 танцови състава от Бургас,Поморие и Средец. Всяка вечер ще бъде посветена на различен стил. Днес откривамефестивала с български народни танци.

В първата вечерот фестивала, почитателите на българския фолклор ще могат да видятхореографиите на Детски фолклорен танцов ансамбъл "Радост" къмОбщински детски комплекс гр. Бургас,ДЮТА "Искрици" гр. Средец, Фолклорно студио "Прибой", ДТС "Страшимировче" при Основно училище "Антон Страшимиров", Танцов състав при ГПНЕ"Зорница" и ДТА "Звездички" към ОУ "Св. КлиментОхридски", Танцов клуб"Чайка" Поморие и Танцов клуб "Чайка" Бургас.

До края на седмицатабургазлии ще имат възможността да станат свидетели на шоу хореографии встиловете хип-хоп и брейк, латино и салонни танци, зумба и модерен балет. Фестивалътще бъде закрит в петък с втора вечер, посветена на българските народни танци.

Събитието събира на едно място както професионални, така иаматьорски състави, обединени от любовта си към танца. Единствен по рода си вБългария, фестивалът се радва на огромен интерес. През първите си две изданиявъв фестивала са се включили над 700 участници от 60 школи от общините Бургас,Поморие, Средец и Малко Търново.

Събитията са с начален час 18:00 часа пред Община Бургас, апри лоши метеорологични условия ще се провеждат в Дома на НХК с вход свободен.Организатор на фестивала е Община Бургас.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега