Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

"Горката Франция" на бургаска сцена в края на март

"Горката Франция" на бургаска сцена в края на март

Шеметната комедия “Горката Франция” ще се изграе на бургаска сцена в края на март. “Горката Франция” е комедия за отношенията между баща и син, за сексуалната ориентация, за любовта, за нещата от живота, за това, което ни прави различни и еднакви ..... Играе се със значителен успех във Франция.

Шеметната комедия “Горката Франция” ще се изграе на бургаска сцена в края на март. “Горката Франция” е комедия за отношенията между баща и син, за сексуалната ориентация, за любовта, за нещата от живота, за това, което ни прави различни и еднакви ..... Играе се със значителен успех във Франция.

С представянето в България се е заел актьорът Фахрадин Фахрадинов, познат най-вече на телевизионните зрители от сериала “Забранена любов”. Горката Франция! Горката Холандия, Албания, Австрия, България, Чехия, Словения...   Една мъглива есенна парижка сутрин, под звуците на стар френски акордеон, шума на Сена и мириса на току що изпечени кроасани, изсвирват спирачки на парижко такси...

Такси, познаващо нощта и срамните парижки утрини. Такси, което знае колко непредвидим може да бъде Париж… и един човешки живот. Колко странно и бързо можеш да разбереш, е всичко, което си знаел някога, никога не е било такова...   Това е една комедия за сблъсъка на поколения, сексуална ориентация, ценностни стойности, идеали и любов. Любов в различните й проявления, форми и измерения…  

Спектакълът ще се играе на 30 март от 19 часа в залата на НХК. Билети на касата на НХК и на тел. 0894/898-098

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега