Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

"Лятно кино в квартала" гостува на ж.к. "Меден рудник"

"Лятно кино в квартала" гостува на ж.к. "Меден рудник"

Тази вечер лятното кино "идва в Квартала". В първата вечер от тридневното пътешествие на прожекциите под открито небе, жителите и гостите на ж.к. "Меден рудник" ще имат възможността да видят българския филм "Живи легенди".

Тази вечер лятното кино "идва в Квартала". В първата вечер от тридневното пътешествие на прожекциите под открито небе, жителите и гостите на ж.к. "Меден рудник" ще имат възможността да видят българския филм "Живи легенди". Прожекцията ще започне в 21:30 часа, в парка до Спортен комплекс бл. 47.

Комедията на актьорът и режисьор Ники Илиев ни разказва историята на Павел - тридесет и няколко годишен мъж, с висок пост в елитна банка и добри доходи. Неочакван инцидент, обаче, ще го остави в кома. Когато Павел се събужда, част от спомените му са се стопили. Последното събитие в паметта му е абитуриентския бал.

Героят ни се връща в родния си Балчик, за да потърси старите си другари, с които сякаш се е разделил вчера. Но всеки от тях е поел по своя път. Редица комични ситуации отвеждат тийнейджърът по сърце, но с тяло на зрял мъж, когато старите приятели се събират и са въвлечени в приключението на Павел.

Главната роля е поверена на Орлин Павлов. Във филма ще видим още Ники Илиев, Саня Борисова, Яна Маринова, Микеле Плачидо и други.

"Лятно кино в квартала" за първи път позволява на бургазлии да гледат кино под звездите в близост до дома. Освен прожекцията тази вечер, инициативата има още две спирки. На 18-и и 19-и юли, ще бъдат представени още два кино хита от 2014-а година: драматичния епос “Помпей” и “Диви истории” - комедия с елементи на трилър в типичния стил на латино киното.

Прожекциите ще започват в 21.30 ч. Организаторите съветват киноманите да си подсигурят нещо за сядане - столче или постелка, както и добра компания. Проектът е финансиран от Община Бургас.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега