Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

"Приятели завинаги" твориха заедно цветя от пластмасови бутилки

"Приятели завинаги" твориха заедно цветя от пластмасови бутилки

Деца с увреждания от Центъра за специална образователна подкрепа гостуваха на Детска градина "Иглика".

Уникални цветя от рециклирани природни материали и пластмасови капачки, както и различни макети от градския живот изработиха малчуганите от Детска градина „Иглика” в к-с „Славейков” и техните гостенчета от Центъра за специална образователна подкрепа – Бургас.

Първата по рода си среща между връстниците премина под надслов „Приятели завинаги”, като непознатите преди минути деца бързо намериха път едно към друго, сработиха се неусетно и с много прецизност и интерес изработиха истински детски творения.

Под вещото ръководство на арт-терапевта Веселка Йорданова, от сръчните детски пръсти изникваха уникални цветя, събрали в едно въображение, творческо и естетическо мислене. Разностранните дарби на бъдещите първокласници от Детска градина „Иглика” бяха демонстрирани с множество песни и танци, които увлякоха и децата от Центъра за специална образователна подкрепа – Бургас.

Двете директорки – Таня Атанасова на Детска градина „Иглика” и Диана Костова на ЦСОП – Бургас си обещаха срещата между възпитаниците им да не остане последна, а в разгара на лятото да се проведе ново посещение – този път с домакин Центъра за специална образователна подкрепа.  

 Припомняме, че и двете образователни звена са в тесни контакти с ОДМВР – Бургас, като нееднократно са провеждани съвместни инициативи, свързани с пътната безопасност, опасните непознати, рисковете в заобикалящия свят, представяне на народните обичаи – Лазаруване и  Коледуване и др.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега