Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

"Всяко дете има нужда от усмивка" на 22 юни в НХК

"Всяко дете има нужда от усмивка" на 22 юни в НХК

Палитра от бургаски таланти организират Благотворителен концерт под наслов „Всяко дете има нужда от усмивка". Атрактивният спектакъл ще се състои на 22-ри юни в зала на НХК с начален час 19.30ч.

Палитра от бургаски таланти организират Благотворителен концерт под наслов „Всяко дете има нужда от усмивка". Атрактивният спектакъл ще се състои на 22-ри юни в зала на НХК с начален час 19.30ч. Всички събрани средства ще се използват да се даде възможност на 48 деца от „Центровете за настаняване от семеен тип" да опознаят красивата природа и част от културното и историческо наследство на България.

В концерта ще участват: Бляк Стайл ДЮН, HIP-HOP с участието на: F.O., JAY, G.F.E, NNZ, ATS, 42, Танцова формация „Петлите", Театрално ателие към Бургаски свободен университет с режисьор Елевтери Елевтеров, Жеко Жеков, КСТ „Бургас 1975", Мажоретен състав и солистка Станислава Василевакъм към ГПНЕ "ГЬОТЕ" с ръководител Мария Каравасилева, СКХГ „Черноморец" с треньор Ани Бошева, ансамбъл старша възраст бухалки, младша възраст топки и детски състав без уреди, Фолклорен ансамбъл „Атанас Манчев" при НЧ "Пробуда 1880", худ. ръководител и хореограф Димитър Тонев.

Организатори на благотворителната проява са Росица Райкова и група Усмихни човек - Бургас със съдействието на Община Бургас. Поканите за концерта ще бъдат пуснати в продажба днес, на касата на НХК. Можете да си закупите билет между 10.00ч. и 18.00ч. на цена 5лв. и 10 лв.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега