Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Роби Уилямс ще сбъдне мечтата на едно българско момиче

Роби Уилямс ще сбъдне мечтата на едно българско момиче

SPIRIT of Burgas наближава и организаторите започнаха да разкриват повече детайли от кухнята на звездите. Лошото момче на Англия, Роби Уилямс, е решил да сбъдне мечтата на едно българско момиче и да си легне с него на сцената на морския бряг.

SPIRIT of Burgas наближава и организаторите започнаха да разкриватповече детайли от кухнята на звездите. Лошото момче на Англия, Роби Уилямс, ерешил да сбъдне мечтата на едно българско момиче и да си легне с него насцената на морския бряг.

Звездата ще си избере момиче от Golden circle зоната и ще гокачи на сцената, където заедно ще си легнат в специално пригодено за целталегло. Роби ще й изпее на четири очи една от последните си песни от шоуто, предпогледите на десетките хиляди зрители на плажа в Бургас. Тазиновина достигна до част от фенклуба на Роби Уилямс у нас:

„По принцип това сеслучва на повечето му концерти по света, но у нас ще е специално, защото всепак ще сме на плажа, под звездите, а ако е много горещо, стискаме палци Роби дасвали всички дрехи“, коментират членове на клуба.

Сприближаването на фестивала расте и интересът към него, като организаторите иобщина Бургас вече се подготвят да посрещнат много повече хора от първоначално предвидените.В понеделник, на специална пресконференция в Бургас, ще бъдат обявенидопълнителните мерки, които ще бъдат взети, за да се избегнат големитезадръствания.

В плановете на кмета Димитър Николов и община Бургас влизазатваряне на основните улици и булеварди около фестивалната зона, които щебъдат превърнати в безплатни паркинг зони с около 1200 места. Припомняме,че БДЖ пуснаха специални влакове София-Бургас-София, които допълнително дапомогнат на всички решили да стигнат до Бургас на 7-ми август.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега